Vårt samarbete med Framgångspodden fortsätter

Nyheter
10/5/2021

Vårt samarbete med Framgångspodden fortsätter - Made by Media sponsrar avsnitt 198 av Framgångspodden där Alexander intervjuar Johannes Hansen.


Alexander Pärleros beskriver avsnittet

Då var det dags för en av Framgångspoddens mest omtyckta gäster att återigen äntra scenen, den mentala rådgivaren Johannes Hansen! Förra gången han var med i podden slog det lyssnarrekord och i det här avsnittet så fortsätter vi att prata om tekniker och tillvägagångssätt för att maxa din potential! Vad ska du till exempel göra om du tappat drivet, om du inte får ut det mesta av dig själv eller om du känner att din relation inte är på väg någonstans? Detta och mycket mer pratar vi om i det här avsnittet du kommer vilja lyssna på igen, igen och igen!


Kundcase - Framgångspodden

Vi har under 2018 tagit fram ett helt nytt varumärke och hemsida för Alexander Pärleros succé Framgångspodden. Podden är nordens mest populära intervjupodd med över 200 gäster och över 3 miljoner lyssnare varje månad.

Vi har från grunden tagit fram en helt ny identitet med logotyp, hemsida och grafisk profil.


"Otroligt kul att jobba med dessa stjärnor på made by media som har hjälpt mig med en helt ny co-branding av Framgångspodden. Dem är hur grymma som helst"

/ Alexander Pärleros, Framgångspodden

Pontus Tengroth
Co-founder / Client Relations
pontus@madebymedia.se
Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades in.