Festligheter.se

Kundcase: Tillväxt

Festligheter.se är ett av Sverige ledande företag för festdekorationer. Letar du efter bröllopsdekorationer, kalastillbehör, ballonger, ballonggirlanger, engångsartiklar, saker till möhippa, baby shower, dop och gender reveal? Då är Festligheter.se helt rätt plats för dig! Här hittar ni unika produkter till ett bra pris. Dem har ett brett utbud av dekorationer och tillbehör till alla festliga tillfällen.

Resultat:

x 21.00 ROAS

x 3,5 CPC (Sek)

+ 55.000 besökare 

Festligheters målsättning var att växa varumärket nationellt och skapa ett högre ROAS på deras annonsbudget. Utgångspunkten i vårt samarbete var att på ett så effektivt sätt som möjligt hantera all annonsering på Google och sociala medier för Festligheter.se.

 

Vi startade vårt arbete med att genomföra en grundlig nulägesanalys där vi analyserade varumärket, närvaro digitalt och målgruppen för att lägga grunden för vår strategi.

 

Vårt arbete startar alltid med data. Vårt team av erfarna experter analyserar webbplatsdata, sökbeteendet för din målgrupp och data från andra relevanta källor. Magin händer när vi kombinerar detta med vår kunskap av annonsverktygen och alla dess möjligheter. Baserat på vårt förhandsarbete genomförde vi A/B tester för målgrupp och innehåll, detta för att optimera resultatet på de annonser som vi kör på de olika plattformerna.

 

Vi förbättrar kontinuerligt resultaten från betalda sökkampanjer och Facebook annonser genom att fokusera på rätt innehåll, annonsoptimering, budhantering och ROI-mätning. Vi tillämpar automatisering och maskininlärningstekniker (AI) för att överlista manuella optimeringar.

 

Resultatet av vårt intensiva arbete med att etablera Festligheter.se på marknaden är ett ROAS (Return On Ad Spend) på hela 21.00 vilket innebär att för varje 10.000 kr spenderat skapade vi en försäljning på 210.000 kr. Det första kvartalet av vårt samarbete med Festligheter var en total succé då bolaget hade rekordmånad efter rekordmånad som ett resultat av vårt arbete tillsammans.

© 2020 Made by Media Sweden AB