Strategi

Hur når vi dina mål? Allt börjar med data. Vårt team av erfarna experter analyserar din webbplatsdata, sökbeteendet för din målgrupp och data från andra relevanta källor. Magin händer när vi kombinerar detta med vår kunskap av Googles verktyg och alla dess möjligheter. Vi skapar en anpassad plan för konkreta åtgärder för att uppfylla dina mål.

 
 
Uppsättning

Genom att känna till de ständigt föränderliga sökalgoritmerna utvecklar vårt team en komplett sökkampanj utformad för att uppnå dina affärsmål. Det förbättrar samtidigt varumärket och tillgodoser användarnas behov. Dina annonser visas endast för relevanta och kvalitativa sökningar med innehåll som intresserar dina potentiella kunder.

 
Analys & optimering

Vi förbättrar resultaten från betalda sökkampanjer

genom att fokusera på smarta sökord, annonsoptimering, budhantering och ROI-mätning. Vi tillämpar automatisering och maskininlärningstekniker (AI) för att överlista manuella optimeringar.

Uppföljning & resultat

Vi förstår att resultatet alltid är avgörande och därför lägger vi ett stort fokus på att ständigt analysera och optimera våra resultat. Varje månad tar vi fram en varumärkesrapport där vi presenterar mätbara resultat från era insatser och genom våra analyser får ni insikter på vad vi har levererat under förgående månad.