black.png

Made by Media sponsrar senaste avsnittet av Framgångspodden

Uppdaterad: 16 nov 2018


Vårt samarbete med Framgångspodden fortsättet, vi på Made by Media är med och sponsrar avsnitt 198 av Framgångspodden där Alexander intervjuar Johannes Hansen.


Så här beskriver Alexander Pärleros avsnittet: Då var det dags för en av Framgångspoddens mest omtyckta gäster att återigen äntra scenen, den mentala rådgivaren Johannes Hansen! Förra gången han var med i podden slog det lyssnarrekord och i det här avsnittet så fortsätter vi att prata om tekniker och tillvägagångssätt för att maxa din potential! Vad ska du till exempel göra om du tappat drivet, om du inte får ut det mesta av dig själv eller om du känner att din relation inte är på väg någonstans? Detta och mycket mer pratar vi om i det här avsnittet du kommer vilja lyssna på igen, igen och igen!Kundcase - Framgångspodden

Vi har under Q2 2018 tagit fram en helt ny web och brand design för Alexander Pärleros Framgångspodden. Framgångspodden är nordens mest populära intervjupodd med över 200 gäster och över 1,5 miljoner lyssnare varje månad.

Vi har från grunden tagit fram en helt ny identitet med logotyp, hemsida och grafisk profil - www.framgangspodden.se


Vi har i samband med den nya identiteten satt en tydlig strategi för Framgångspoddens digitala marknadsföring. Vi kommer med vår kompetens och erfarenhet att arbeta operativt för att växa Framgångspoddens varumärkeskännedom och få fler personer att lyssna på podden.


"Otroligt kul att jobba med dessa stjärnor på made by media som har hjälpt mig med en helt ny co-branding av Framgångspodden. Dem är hur grymma som helst" - Alexander Pärleros
© 2020 Made by Media Sweden AB