Victorian Candles

Kundcase: Sociala medier

Victorian Candles - En kollektion av fantastiska doftljus magnifikt förpackade i Viktoriansk stil för alla tillfällen, antingen som en gåva till en vän eller för dig själv att njuta av en stund för dig själv. Victorian Candles historia tar sin början i Frankrike i hjärtat av Europa, där mode, mat och dryck existerar i överflöd.

Resultat:

+ 320.000 intryck

+ Ökad kontinuitet

+ Visuell identitet

Victorians målsättning var att växa varumärket nationellt och få en kontinuitet i deras sociala medier kanaler. Att förstå varumärket och dess budskap var utgångspunkten i varför Victorian vände sig till oss på Made by Media.

 

Vi startade vårt arbete med att genomföra en grundlig nulägesanalys där vi analyserade Victorians varumärke, närvaro digitalt och målgrupp för att lägga grunden för vår strategi.

 

Vår utgångspunkt var att skapa innehåll som utmanar och väcker känslor hos följarna. Kanalerna som vi valde att fokusera på var Instagram och Facebook för att på ett effektivt sätt kommunicera med målgruppen.

 

Resultatet av vårt arbete med att skapa en kontinuitet för Victorian på sociala medier är ett vackert flöde med material som framhäver varumärket och dess budskap.

© 2020 Made by Media Sweden AB