snygg & effektiv
design för webben.

Scrolla ner

Stå ut i mängden.

Webben har aldrig varit viktigare. Vi bygger skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar som driver försäljning digitalt och skapar en kundupplevelse i världsklass.

Din trovärdighet som företag bedöms idag utifrån din webbdesign och användarupplevelse, därför är det helt avgörande att ni har en design som tilltalar användaren och står ut i mängden.

WEBBDESIGN → 001
Skräddarsydd design
Vi bygger snygga & lättnavigerade hemsidor med användaren i fokus. Alla företag är annorlunda, därför är det helt avgörande att er hemsida byggs utifrån just ert varumärke & målgrupp.
WEBBDESIGN → 002
E-handelslösningar
Vi bygger högpresterande e-handelslösningar i Shopify och har allt du behöver för att lyckas med din e-handel oavsett om det gäller specifika lösningar, integrationer eller system.
WEBBDESIGN → 003
Responsiv design
Majoriteten av dina kunder använder idag mobilen för att gå in på din hemsida. Vi anpassar alltid vår design till alla typer av skärmar, enheter och upplösningar för att skapa en enhetlig upplevelse.
WEBBDESIGN → 004
Blixtsnabb laddningstid
Utöver hemsidans utseende så är den tekniska uppbyggnaden minst lika viktig. Vi använder oss av marknadens bästa lösningar för att säkerställa att din hemsida laddar snabbare än du hinner blinka.

Vi bygger & designar Shopify-butiker med tillväxt i fokus.

Shopify är den bästa e-handelsplattformen i världen och används idag av hundratals världsledande varumärken för sin flexibilitet och skalbarhet.

Med Shopify har vi inga begränsningar och det enkelt att integrera avancerade system för betalning, bokföring, frakt, språk, valutor och mycket mer.

Med oss på Made by Media är du i trygga händer då vi är en fulländad partner för uppbyggnad & design av e-handelsbutiker i Shopify.

Bli kontaktad
Pil till om oss - Made by Media

Se våra kundcase

Få en inblick i hur vi arbetar & bli inspirerad av våra spännande projekt för ledande varumärken: