PROJEKT → 001
Facebook Ads + Google Ads

Aixam

Scrolla ner
Nr 1

På mopedbilar i Europa

Aixam är Europas största tillverkare av mopedbilar och licensfria fordon.

200 %

Tillväxt på sociala medier

Kraftig ökning på sociala medier sedan starten av vårt samarbete.

6.5 m

Intryck på sociala medier

Med flertalet lyckade kampanjer har varumärket fått många intryck.

34 st

Svenska återförsäljare

Aixam forsätter att expandera på den svenska marknaden.

Löpande samarbete med flertalet lyckade kampanjer.

Som entreprenör kräver det att man kan bära många hattar och vi är övertygade om att det krävs ett helhetstänk för att skapa långsiktiga resultat, att förstå hela kundflödet och använda våra kreativa discipliner i kombination med en djup förståelse för affärer är vår största styrka som byrå.

Made by Media består av drivna och begåvade människor som är bäst på det dem gör. Vi tror på ett starkt kollektiv och tillsammans skapar vi en roligare och bättre vardag både för oss och får våra kunder.

Aixam är Europas ledande tillverkare av mopedbilar och ett mycket välkänt varumärke på den svenska marknaden. Vi blev kontaktade av Aixam för att tillsammans inleda en satsning att ta marknadsandelar på den svenska marknaden genom att växa varumärket digitalt.

Vårt uppdrag har bestått av att ta fram en tydlig strategi för den digitala marknadsföringen i Sverige med fokus på sociala medier. Vi har sedan 2019 arbetat för att öka Aixams varumärkeskännedom genom flertalet lyckade kampanjer och ett kontinuerligt arbete med deras närvaro på sociala medier.

Gå till hemsidan

No items found.