En ambitiös
digital partner

Vi förstår att skillnaden mellan bra och utmärkt ligger i detaljerna
Vi hjälper företag att bygga, kommunicera och stärka deras varumärken
Made by Media är en snabbfotad och professionell partner som hjälper små till medelstora företag att bygga starka varumärken. Vi arbetar med en stolthet i vårt hantverk och en förståelse för att skillnaden mellan bra och utmärkt ligger i detaljerna. Så varje ord och varje bild är genomtänkt. Inget lämnas åt slumpen.

Hör från våra kunder

En byrå som förstår helheten

Design med rätt budskap

Oavsett om det handlar om en hemsida, en logotyp eller ett mer omfattande varumärkesarbete så utgår vi alltid från ditt varumärke och skräddarsyr en lösning för att nå högsta kvalitet på kortast möjliga tid. Skillnaden mellan bra och utmärkt ligger i detaljerna. Så varje ord och varje bild är genomtänkt. Inget lämnas åt slumpen.

Hemsidor
Varumärkesidentitet
Grafisk design
Illustrationer
Logotyp
UX/UI design
Strategi
Tonalitet

Nå ut till dina kunder

Oavsett om ni har ett tilltalande varumärke och kvalitativa produkter så räcker det inte för att nå fram till era kunder. För att nå er fulla potential behöver ni kommunicera detta till rätt målgrupp. Vi på Made by Media hjälper er att marknadsföra ert varumärke, hela vägen från idé till produktion.

Strategi
Facebook Ads
Google Ads
Sociala medier
Fotogerfering
Filmproduktion
Copywriting

"Det har varit en FRÖJD att arbeta med Made by Media! De är flexibla, snabba, lyhörda och riktigt duktiga. Jag ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans!"

Therese Lindgren - Made by Media Marknadsföringsbyrå

Therése Lindgren

Grundare - Svenska Djurfonden

”Verkligen ett nöje att samarbeta med er. Ni förstår precis vad vi önskar och håller leveranstid – otroligt proffsigt, snyggt och smidigt!”

Swimbird Eva Lundell - Made by Media Marknadsföringsbyrå

EVA Lundell

VD - Swimbird

01

"Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Made By Media. De är snabba, professionella och levererar alltid i tid. Vi uppskattar också att de är lyhörda och på ett snyggt sätt har fångat upp våra företags identiteter."

Laxbutiken - Made by Media Marknadsföringsbyrå

Elisabeth Lagnell

VD - Lagnell Group

01

"Otroligt kul att jobba med dessa stjärnor på Made by Media som har hjälpt mig med ett helt nytt varumärke för Framgångspodden. Dem är hur grymma som helst!"

Framgångspodden Alexander Pärleros - Made by Media Marknadsföringsbyrå

Alexander Pärleros

Grundare - Framgångspodden

01

"Med Made by Media som partner har vi fått en pålitlig, proffsig, alltid lika trevlig och snabb service och hjälp med vår annonsering på sociala plattformar och Google. Vi är så nöjda!"

Nabo Sofie Thunman - Made by Media Marknadsföringsbyrå

Sofie Thunman

Ägare - Nabo

01

"Det har varit kul och enkelt att jobba tillsammans med Made By Media. De har alltid agerat professionellt, kommit med kreativa förslag och levererat resultat över förväntan. Made By Media har ett helhetstänk och förmåga att fånga det vi önskat gällande budskap, kund och träffsäker kommunikation."

Nabo Sofie Thunman - Made by Media Marknadsföringsbyrå

Madeleine Nemstrand

Näringslivsutvecklare, Falkenbergs kommun

01

"Samarbetet med Made by Media gick oerhört smidigt från start till slut. Lyhörda och snabba levererade de en hemsida som överträffade våra förväntningar."

Nabo Sofie Thunman - Made by Media Marknadsföringsbyrå

Caroline Andersson

Marknadschef, Destination Falkenberg

01