Branding & Webbdesign

Framgångspodden

Nordens största intervjupodd med miljontals lyssnare.

3.5 m

Lyssnare per månad

Nordens största och populäraste intervjupodd.

450 +

Gäster har medverkat

Lyssna på inspirerande historier från spännande personer.

2015

Hade podden premiär

Podden blev en succé direkt och växer år efter år.

3 år

Av löpande samarbete

Ett långsiktigt samarbete som skapat tillväxt utöver det vanliga.

Ett långsiktigt samarbete som skapat stor tillväxt.

Som entreprenör kräver det att man kan bära många hattar och vi är övertygade om att det krävs ett helhetstänk för att skapa långsiktiga resultat, att förstå hela kundflödet och använda våra kreativa discipliner i kombination med en djup förståelse för affärer är vår största styrka som byrå.

Made by Media består av drivna och begåvade människor som är bäst på det dem gör. Vi tror på ett starkt kollektiv och tillsammans skapar vi en roligare och bättre vardag både för oss och får våra kunder.

Framgångspodden är nordens mest populära intervjupodd med över 450 gäster och över 3 miljoner lyssnare varje månad. Här får du möjligheten att lyssna på inspirerande historier från bland annat Petter Stordalen, Isabella Löwengrip, Jesper Parnevik och många fler.

Vi har under 2018 tagit fram Framgångspoddens grafiska identitet, hemsida och varumärkeselement. Vårt uppdrag var att skapa ett varumärke som inspirerar människor att utvecklas, den grafiska identiteten symboliserar framgång, utveckling och förtroende.

En ökning från 500k till 3.5 miljoner lyssnare per månad under kort tid har gjort Framgångspodden till en av Sveriges mest framgångsrika poddar.

Projekt galleri

Bli inspirerad av det grafiska materialet tillhörande projektet, alla bilder är unika till varumärket och tillhör upphovsman.
No items found.

Redo att ta nästa steg? 
Hör av dig till oss.

Kontakta oss

Se fler av våra kundcase