PROJEKT → 001
Facebook Ads + Google Ads

Garden Glory

Scrolla ner
7.7 m

Intryck på sociala medier

Varumärket har upplevts av miljontals personer på sociala medier.

25 000

Nya följare på sociala medier

Kraftig ökning på sociala medier sedan starten av vårt samarbete.

250 %

Ökning i engagemang

Via sociala medier har vi fokuserat på att skapa ett stort engagemang.

2.5 år

Av löpande samarbete

Ett långsiktigt samarbete som skapat tillväxt utöver det vanliga.

Ett varumärke och kundupplevelse utöver det vanliga.

Som entreprenör kräver det att man kan bära många hattar och vi är övertygade om att det krävs ett helhetstänk för att skapa långsiktiga resultat, att förstå hela kundflödet och använda våra kreativa discipliner i kombination med en djup förståelse för affärer är vår största styrka som byrå.

Made by Media består av drivna och begåvade människor som är bäst på det dem gör. Vi tror på ett starkt kollektiv och tillsammans skapar vi en roligare och bättre vardag både för oss och får våra kunder.

Garden Glorys målsättning var att växa varumärket både på nationell och internationell nivå genom att skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Att förstå varumärket och dess budskap var utgångspunkten i varför Garden Glory vände sig till oss på Made by Media.

Vår utgångspunkt var att skapa innehåll som utmanar och väcker känslor hos följarna. Kanalerna som vi valde att fokusera på var Instagram, Facebook och Google för att på ett effektivt sätt kommunicera med nya kunder och öka försäljningen digitalt.

Resultatet av vårt samarbete med att etablera Garden Glory på sociala medier var 7.7 miljoner intryck och över 25.000 nya följare på sociala medier.

Gå till hemsidan

No items found.