PROJEKT → 001
Webbdesign + Google Ads

Hälsing Kitchen

Scrolla ner

Från en stelbent wordpress-sida till en digital upplevelse i världsklass.

Som entreprenör kräver det att man kan bära många hattar och vi är övertygade om att det krävs ett helhetstänk för att skapa långsiktiga resultat, att förstå hela kundflödet och använda våra kreativa discipliner i kombination med en djup förståelse för affärer är vår största styrka som byrå.

Made by Media består av drivna och begåvade människor som är bäst på det dem gör. Vi tror på ett starkt kollektiv och tillsammans skapar vi en roligare och bättre vardag både för oss och får våra kunder.

HÄLSING är en helt unik produkt, skapad med en strävan efter perfektion. Alla deras utekök byggs på beställning, bara för dig. Då duger inget annat än hållbara kvalitetsmaterial och genuint hantverkskunnande.

Vi har i vårt arbete tagit fram en helt ny hemsida med modernt CMS system, genomtänkt konverteringsflöde och minimalistisk design. Vi har även genomfört en full uppdatering av deras varumärkesidentitet med typsnitt, färger och grafiska element.

I fas 2 genomförde vi en analys av varumärkets nuvarande marknadsföringsinsatser och skapade en strategi för att öka varumärkets avkastning och varumärkeskännedom via Google Ads och Facebook Ads.

Vi tog ett helhetsgrepp över all digital marknadsföring med full hantering och rådgivning löpande som resulterade i en ökning av antalet offertförfrågningar med 300% första månaden.

Gå till hemsidan

Hälsing kitchen - Kundcase - Made by Media - Digitalbyrå
Hälsing kitchen - Kundcase - Made by Media - Digitalbyrå
Hälsing kitchen - Kundcase - Made by Media - Digitalbyrå
Hälsing kitchen - Kundcase - Made by Media - Digitalbyrå
No items found.