Laxbutiken

Familjeföretaget med passion för goda matupplevelser. I trettio år har familjen Lagnell sålt lax till hungriga långfärdsresenärer genom de populära Laxbutikerna.
Projektöversikt
Varumärkesidentitet
Webbdesign
SEO
Sociala Medier
Facebook Ads
Google Ads
"Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Made By Media. De är snabba, professionella och levererar alltid i tid. Vi uppskattar också att de är lyhörda och på ett snyggt sätt har fångat upp våra företags identiteter. Kommunikationen med dem är rak, enkel och ärlig, vilket är en perfekt matchning med vårt eget arbetssätt och våra värderingar. Vi ser fram emot att fortsätta växa och bygga starka varumärken tillsammans."
Elisabeth Lagnell - VD, Lagnell Group

När Laxbutiken kom till oss fanns det en tydlig önskan om att hitta en partner som kunde se över hela varumärket för att skapa en kontinuitet och röd tråd genom hela upplevelsen. Genom att identifiera varumärkets värden och historia har vi tagit fram en ny varumärkesidentitet och strategi som tar med sig grundprinciperna från förr men samtidigt introducerar en ny och fräsch upplevelse. Laxbutikens tonalitet har en balans mellan välkomnande, kvalitet och modernt. Laxbutikens varumärke är implementerat på varje tänkbar beröringspunkt. Det innefattar skyltar och trycksaker i restaurangernas rum, menyer och reklamblad, Laxbutikens närvaro på sociala medier och inte minst deras hemsida.

När varumärkesidentitet väl var på plats påbörjades arbetet med den nya hemsidan som har en central roll i den digitala kundupplevelsen. Målsättningen var att skapa en minimalistisk men välkomnande känsla som inte bara framhäver Laxbutikens varumärke utan även bjuder besökarna på en upplevelse. Med ett genomtänkt flöde, interaktiv design och smarta integrationer för exempelvis bokning är hemsidan idag en viktig del av Laxbutikens kundflöde.

Att hitta en partner som förstår helhet var av största vikt för Laxbutiken, de behövde en byrå som inte bara hade känsla och förståelse för design utan även kunde hjälpa dem att långsiktigt bygga ett starkt varumärke genom digital marknadsföring. När varumärket och hemsidan var på plats tog vi fram en utförlig marknadsföringsstrategi som lade grunden för vårt löpande arbete med att bygga en stark digital närvaro  och öka deras varumärkeskännedom lokalt genom Sociala Medier och Google.