PROJEKT → 001
Facebook Ads + Google Ads

Nabostore

Scrolla ner
3 m

Intryck på sociala medier

Varumärket har upplevts av miljontals personer på sociala medier.

15.0 +

ROAS via Facebook ads

Kraftig ökning i avkastning sedan starten av vårt samarbete.

300 %

Ökning i trafik till sidan

Med smarta lösningar har vi sänkt kostnaderna och ökat trafiken.

3 år

Av löpande samarbete

Ett långsiktigt samarbete som skapat tillväxt utöver det vanliga.

Skaparna av de folkkära Kaffe- och Teadventskalendrarna.

Som entreprenör kräver det att man kan bära många hattar och vi är övertygade om att det krävs ett helhetstänk för att skapa långsiktiga resultat, att förstå hela kundflödet och använda våra kreativa discipliner i kombination med en djup förståelse för affärer är vår största styrka som byrå.

Made by Media består av drivna och begåvade människor som är bäst på det dem gör. Vi tror på ett starkt kollektiv och tillsammans skapar vi en roligare och bättre vardag både för oss och får våra kunder.

NABO säljer hållbara ge-bort gåvor i form av Kaffe, Te och andra godheter. Företaget är i främst känt för två produkter som idag är en självklarhet i de flesta svenska hushåll under advent; Kaffe- och Teadventskalendern.

Vårt uppdrag startade med att ta fram en tydlig strategi för att öka den egna försäljningen och varumärkets räckvidd digitalt. Via Google Ads och Facebook Ads har vi kontinuerligt ökat försäljningen genom den egna e-handeln och hjälpt adventskalendrarna att bli en självklarhet under jul.

Med en kontinuerligt hög avkastning via sociala medier/Google samt en kraftig ökning i antalet nya kunder har vi skapat ett starkt varumärke och e-handel.

Gå till hemsidan

"Med Made by Media som partner har vi fått en pålitlig, proffsig, alltid lika trevlig och snabb service och hjälp med vår annonsering på sociala plattformar och Google. Vi är så nöjda!"

No items found.