Swimbird

Swimbird är ett fintech-bolaget som med sin molnbaserade plattform ger kapitalförvaltare, family offices, banker och riskkapitalbolag möjlighet att få ett fågelperspektiv på sin data, samlat på ett ställe.
Projektöversikt
Webbdesign
UI Design
UX Design
SEO
Grafisk design
Integrationer
"Verkligen ett nöje att samarbeta med er. Ni förstår precis vad vi önskar och håller leveranstid – otroligt proffsigt, snyggt och smidigt!”
Swimbird

Vårt samarbete med Swimbird startade redan när de var en ny start-up. De senaste åren har företaget både vuxit in i sin roll på marknaden och fått flera investeringar. Nu var det dags att uppdatera hemsidan för att matcha kommande satsningar.

Några utav målen i uppdateringen vara att med utgångspunkt i den redan etablerade identiteten ge hemsidan till ett uppdaterat utseende, ta fram illustrationsmaterial till de tjänster Swimbird erbjuder och på ett mer avskalat sätt förtydliga Swimbirds erbjudande och inspirera besökare till att ta kontakt.

För att göra hemsidan mer tydlig skapade vi illustrationer för att visualisera Swimbirds tjänster. Illustrationerna sattes i ett färgschema som delade upp de fyra olika kategorierna på ett bra sätt, vilket också återfinns på tjänsternas respektive undersidor och sidans navigation.