PROJEKT → 001
Webbdesign + Varumärke

Kvarteret Romberg

Scrolla ner
43 st

Arkitektritade lägenheter

Projektet innehåller 2:or och 3:or, alla med 10 kvm uteplats.

500 m

Till havet

Ett stenkast från Mellbystrands 12 km vackra strandremsa.

Etapp 1

Slutsålt direkt

Projektet blev populärt direkt och etapp 1 är slutsålt.

1 st

Bostadsväljare

En interaktiv bostadsväljare har tagits fram för en smidig upplevelse.

Fastighetsprojekt med en stark digital upplevelse.

Som entreprenör kräver det att man kan bära många hattar och vi är övertygade om att det krävs ett helhetstänk för att skapa långsiktiga resultat, att förstå hela kundflödet och använda våra kreativa discipliner i kombination med en djup förståelse för affärer är vår största styrka som byrå.

Made by Media består av drivna och begåvade människor som är bäst på det dem gör. Vi tror på ett starkt kollektiv och tillsammans skapar vi en roligare och bättre vardag både för oss och får våra kunder.

På ett av de absolut bästa lägena i Mellbystrand bara ett stenkast från hav och natur ska 43 attraktiva lägenheter uppföras. 2:or och 3:or, alla med 10 kvm uteplats och stora fönsterpartier vända mot havet med söder/väster läge, luftiga planlösningar, hög standard, stil, smak och materialval med det lilla extra.

Vi har tagit fram en full varumärkesidentitet för projektet och skapat en hemsida med interaktiv bostadsväljare där potentiella köpare kan läsa mer om lägenheterna, området och se tillgängliga bostäder.

Gå till hemsidan

No items found.