PROJEKT → 001
Facebook Ads + Sociala medier

Bjurfors

Scrolla ner
2.6 m

Intryck på sociala medier

Varumärket har upplevts av miljontals personer på sociala medier.

20 k

I totalt engagemang

Kraftig ökning i engagemanget sedan starten av vårt samarbete.

200 %

Antalet följare på sociala medier

Med smarta lösningar har vi sänkt kostnaderna och ökat trafiken.

2 år

Av löpande samarbete

Ett långsiktigt samarbete som skapat tillväxt utöver det vanliga.

Ett långsiktigt samarbete med tydliga resultat.

Som entreprenör kräver det att man kan bära många hattar och vi är övertygade om att det krävs ett helhetstänk för att skapa långsiktiga resultat, att förstå hela kundflödet och använda våra kreativa discipliner i kombination med en djup förståelse för affärer är vår största styrka som byrå.

Made by Media består av drivna och begåvade människor som är bäst på det dem gör. Vi tror på ett starkt kollektiv och tillsammans skapar vi en roligare och bättre vardag både för oss och får våra kunder.

I vårt samarbete med Bjurfors har vi tagit fram en strategi för flera lokala kontors digitala marknadsföring och sociala medier. Vi har genom specifika och handlingsbara planer ökat deras varumärkeskännedom lokalt, tagit fram grafiskt material och riktat specifika kampanjbudskap mot deras målgrupp.

Vi startade vårt arbete med att genomföra en grundlig nulägesanalys där vi analyserade Bjurfors varumärke på lokal nivå, närvaro digitalt och målgrupp för att lägga grunden för vår strategi.

Vår utgångspunkt var att skapa innehåll som framhäver det personliga mötet med en mäklare och de aktuella objekten på de lokala marknaderna. Kanalerna som vi valde att fokusera på var Instagram och Facebook för att på ett effektivt sätt kommunicera objekt och kampanjer mot rätt målgrupp.

Resultatet av vårt arbete med att etablera Bjurfors på sociala medier är 2.6 miljoner intryck, en ökning på 200% i antalet följare och en ökning i antalet nya kunder/leads (Baserat på Bjurfors Örebro).

Gå till hemsidan

No items found.