PROJEKT → 001
Webbdesign + Marknadsföring

Falkenbergs Kommun

Scrolla ner

En platform för att locka och inspirera fler att flytta till Falkenberg

Som entreprenör kräver det att man kan bära många hattar och vi är övertygade om att det krävs ett helhetstänk för att skapa långsiktiga resultat, att förstå hela kundflödet och använda våra kreativa discipliner i kombination med en djup förståelse för affärer är vår största styrka som byrå.

Made by Media består av drivna och begåvade människor som är bäst på det dem gör. Vi tror på ett starkt kollektiv och tillsammans skapar vi en roligare och bättre vardag både för oss och får våra kunder.

När Falkenbergs kommun kom till oss var målsättningen att skapa en ny hemsida och plattform för platsvarumärket samt en rikstäckande kampanj för att få fler att se Falkenberg som en plats för hela livet. 

Några utav målen i projektet var att:

  • Få fler personer att flytta till Falkenberg
  • Koppla ihop personer med specifik kompetens till rätt företag lokalt
  • Stärka Falkenbergs platsvarumärke
  • Inspirera människor till att bo, leva och arbeta i Falkenberg.

En sajt för att locka och inspirera

Designarbetet grundades i att presentera och paketera kampanjens idé och innehåll på ett lockande och inspirerande sätt för att få besökarna att bli nyfikna på Falkenberg som en plats för hela livet. Sajten skulle även fungera som ett verktyg för att hitta utforska Falkenbergs många möjligheter, samt ge möjlighet att titta på intervjuer och videos på personer som har valt att flytta till och arbeta i Falkenberg.

Gå till hemsidan
Pil till om oss - Made by Media

No items found.